69 990 Ft

Kategória:

Leírás

A Haladó webdesigner tanfolyam egy 4 modulból álló tanfolyam:

Egy haladó webdesigner magabiztosan kezel legalább egy prototípus tervező szoftvert. A Justinminddal pillanatok alatt megtervezheted honlapod moodboardját, UI tervét, drótvázát és látványtervét.
A tervekben felhasznált komponenseket interaktívvá teheted. Munkádat rengeteg előtelepített, valamint letölthető komponens teszi könnyebbé.
Saját komponenseket is létrehozhatsz, amelyeket felhasználhatsz a terveidben.
A webdesignerek modern tervezőeszköze a Photoshop Justinmind!

Tűnj ki a tömegből és készíts látványos és egyedi reszponzív webes animációkat honlapodra Adobe Animate-tel!

Szeretnél céges honlapot, blogot, webshopot, vagy éppen többnyelvű honlapot, ráadásul mindezeket egyszerűen, programozói ismeretek nélkül? Készíts weboldalakat hatékonyan és gyorsan Joomla tartalomkezelő rendszerrel! A Joomla oktató videó sorozatból megtanulhatod mindazt, ami az A.K.K. Informatika szervezésében és Asztalos Péter előadásában egy hatnapos online Joomla tanfolyamon elhangzott és bemutatásra került.

A SEO keresőoptimalizálás oktató videóból megtanulhatod, hogy mi mindent kell megtenned és beállítanod ahhoz, hogy weboldalad minél előkelőbb helyen jelenjen meg a Google kereső találati listájában. A SEO oktató videó vágatlan formában tartalmazza az egynapos előadást. A videóhoz Powerpoint vázlat is tartozik.

A Haladó webdesigner tanfolyam moduljai külön-külön is megvásárolhatóak: Justinmind, Adobe Animate, Joomla, SEO

Vélemény, hozzászólás?