99 990 Ft

Az összes tanfolyam egyben is megvásárolható. Webdesign elmélet, Justinmind, Joomla, SEO, Php vizsgafelkészítő, Webfejlesztő haladó tanfolyam.

Kategória:

Leírás

Az összes tanfolyam egyben is megvásárolható.

A Webdesign elmélet jegyzetekből megtanulhatod a honlaptervezéshez szükséges elméleti ismereteket, mint például színtan, webtipográfia, webdesign stílusok.

Szeretnél céges honlapot, blogot, webshopot, vagy éppen többnyelvű honlapot, ráadásul mindezeket egyszerűen, programozói ismeretek nélkül? Készíts weboldalakat hatékonyan és gyorsan Joomla tartalomkezelő rendszerrel! A Joomla oktató videó sorozatból megtanulhatod mindazt, ami az A.K.K. Informatika szervezésében és Asztalos Péter előadásában egy hatnapos online Joomla tanfolyamon elhangzott és bemutatásra került.

A SEO keresőoptimalizálás oktató videóból megtanulhatod, hogy mi mindent kell megtenned és beállítanod ahhoz, hogy weboldalad minél előkelőbb helyen jelenjen meg a Google kereső találati listájában. A SEO oktató videó vágatlan formában tartalmazza az egynapos előadást. A videóhoz Powerpoint vázlat is tartozik.

A Justinmind egy prototípus tervező eszköz, amellyel pillanatok alatt megtervezheted honlapod moodboardját, UI tervét, drótvázát és látványtervét.
A tervekben felhasznált komponenseket interaktívvá teheted. Munkádat rengeteg előtelepített, valamint letölthető komponens teszi könnyebbé.
Saját komponenseket is létrehozhatsz, amelyeket felhasználhatsz a terveidben.
A webdesignerek modern tervezőeszköze a Photoshop Justinmind!

Tűnj ki a tömegből és készíts látványos és egyedi reszponzív webes animációkat honlapodra Adobe Animate-tel!

A háromrészes Php oktató videó sorozatban három Php gyakorló feladat megoldását mutatjuk be részletesen, lépésről lépésre. A Php oktató videó sorozat segítségével könnyen felkészülhetsz a webprogramozó modulzáró vizsgára.

Haladó webfejlesztő tanfolyamon megtanulod PHP-ban objektumorientáltan XML fájlt olvasni és írni, Facebook Login készítését saját honlapodra, adatbázis-kezelés Php-ban objektumorientált módon, OOP hibakezelés PHP-ban, XML olvasás Javascriptben, valamint LESS és SASS használatát.

Vélemény, hozzászólás?